2019-10-19 08:06:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ragyogó ötleteivel most megsokszorozhatja vagyonát

Napi horoszkóp október 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Vénusz egy pompás fényszöget alkot a Szaturnusszal, ha szeretné stabilizálni szerelemi kapcsolatát, arra most minden esélye meg van. Ez a konstelláció a pénzügyekre, befektetésekre is roppant előnyös, mert ön most racionálisan kiszámolja előre, hogy milyen hozamot garantál az új lehetősége.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A párkapcsolat sorsterületén halad át a Vénusz, remekül fényszögelve a Szaturnusztól, most lehetősége van tartóssá tenni szerelmi kapcsolatát. Ön úgyis csak a biztonságos kapcsolatban érzi jól magát, és a viharfelhők is elvonultak. Pénzügyileg is előnyösnek ígérkezik a mai nap.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az Uránusztól ihletett gondolatokat kap, hogyan tudná befektetéseit megnövelni. Ragyogó ötleteivel most megsokszorozhatja vagyonát, és kényelmesebben tud költekezni vagy éppen megtakarítása felett boldogan üldögélni.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma belépett az ön első sorsterületére, az Uránusz szextillel fényszögeli, önnek most alkalma lesz a külső megjelenésén változtatni, ruhatárát lecserélheti, egészen más stílusú holmikra. Új emberekkel találkozhat, akik hatással lesznek világnézetére, nagyon hasznosnak bizonyul a mai nap.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma partnerével olyan programot találnak ki, amiben eddig még sohasem volt részük. Annyira boldogok, mint szerelmük hajnalán.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A kapcsolata megerősödik, stabilizálódik, érett szerelemmé formálódik. Az viszonyukat újfajta realizmus színezi át. Előrehaladást érhet el üzletileg is. Idős emberek támogathatják szilárd tanácsokkal, ezek kézzelfogható eredménnyel járnak. Most kevésbe spontán, viszont roppant alapos.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kötelességvállalása most megszilárdulhat párkapcsolati szinten, érett, nagy bölcsességgel megáldott embereket vonz most az életébe, esetleg tanácsadót vagy idősebb tanárt. Másrészt viszont hűvös és tartózkodó lehet, óvatos a pénzköltésben is. A minőségi időt viszont értékeli.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Vénusz-Szaturnusz szextil lehetőséget ad most önnek arra, hogy előnyös üzleti kapcsolatokat hozzon létre. Olyat, ahol egymás érdekeire figyelnek a felek, az üzlet mindkét fél számára gyümölcsöző. Valószínűleg új üzlettársa egy ismerős ismerőse, és így most önnek nagyobb a bizalma.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Plútó a második sorsterületén halad át, a Merkúrtól csodálatosan fényszögelve, valószínű ön új megbízást kap, aminek köze lehet valamilyen tudományos kutató munkához. Ezt a munkát önre szabták, mindenképpen el kell vállalnia.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Önt most több társaság eseményre hívhatják, ahol önnek kellene felszólalni. Ne kételkedjen önmagában, ön is tudja, hogy tudásában nincsen hiány, ha a közönség elé kiáll, akkor máris túlteszi magát a félénkségén.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma vendégeket vár otthonába, mindenféle ételkülönlegességgel kedveskedik látogatóinak. Egy felejthetetlen napot, estét tölthet együtt szellemi testvéreivel, mert önnek a barátság alapja, hogy értékrendben, gondolkodásban hasonlóak legyenek.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Kiváló nap a mai komoly befelé tekintésre és önvizsgálatra, most a szokottnál spirituálisabb szinten működik. Képes lesz az önismeret új mélységeihez elérni, a tanultakat pedig beépítheti a mindennapi életébe.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: